tisdag 28 juli 2009

Bullfest



Jag har varit på bullfest hos syster yster ikväll! Redan i trappuppgången var kalaset avslöjat i form av en underbar doft. Att jag dessutom fick komma på bullkalas i dubbel bemärkelse (kanelbullar + bebissparkar) gjorde att lyckan var total. När jag en stund senare traskade därifrån hade jag ett stort leende på läpparna och en påse bullar i handen... ♥♥♥

kram Emma

onsdag 22 juli 2009

En prinsessas 1-årsdag








kram Emma

Tomater



Jag har en tomatplanta på balkongen och idag skördade jag den första tomaten för säsongen. Mums med solmogna hemmaodlade små röda guldkorn!

kram Emma

lördag 18 juli 2009

Sushi och finbesök



I helgen har jag haft finbesök från huvudstaden. Mysigt, trevligt och en god vana! I like!
Ikväll blev det sushi på East West och efter lite huttrande i den svenska sommaren blev det te, snask och mer snack hemma i soffan.

kram Emma

fredag 17 juli 2009

Butterflies



Jag träffade en dag två fjärilar. Den ena satt på en gardin och njöt i solen. Den andra satt på en sida i en bok om interaktionsdesign. Tänk vilket sammanträffade... Sidan blev verklighet. Designen fick liv. Konstigare saker har väl ögat skådat... ;)

kram Emma

tisdag 14 juli 2009

Kronblad



kram Emma

Moonwalker


bild lånad från annan blogg

Tjejen är däckad! Hemma och nerbäddad! Jag har inte tid att vara sjuk, men eftersom jag känner mig helt nerklubbad har jag inte så mycket att välja på. Feber och ont i halsen... Skitans!

Fick i alla fall för mig att jag skulle kolla lite på film igår kväll. Hann inte så långt innan jag somnade, men efter fyra försök hade jag tagit mig igenom Michel Jacksons Moonwalker från 1988. Måste säga att handlingen var bland det sämsta jag sett. Alltihopa gick i stort sett ut på att man fick se Michael Jackson jagas av än konstiga animerade figurer, än skumma langare, allt i jakten på hans vän Kellie som blivit kidnappad. Jakten blandades med musikvideor och konstertklipp och utan dem och Michaels stjärnglans hade filmen blivit en total kalkonrulle. Trots bristen på bra handling fick filmen mig att le. Michael var på sin topp i karriären när filmen gjordes och en återblick till 80-talet är ju aldrig fel... ;)

Har förresten skaffat mig en ny favvo bland Michaels låtar! Enjoy! :) Såååå bra! Vilken energi han hade... The King of Pop!




kram Emma

måndag 13 juli 2009

Post





kram Emma

lördag 11 juli 2009

Humle & Dumle



kram Emma

onsdag 8 juli 2009

RIP MJ



2 x bra!!! Kan det bli bättre??? Michael Jackson Tribute med delar av Bounce! Ger mig rysningar...

kram Emma

måndag 6 juli 2009

Möten


Möten mellan människor gör att jag ibland förundras över vilken stor variation det finns på det här klotet... Alla är vi olika och alla reagerar vi olika.
Jag tycker inte om att döma folk utan att veta vilka de är och vad som föreligger de handlingar de utför. Ett kraschat innandöme och ett trasigt hjärta som leder till otrohet, en aggressiv personlighet som får familjer att splittras, känslor så starka att det rinner över... För mig är det inte ok att vara otrogen eller våldsam, men jag kan inte låta bli att fundera över vad det är som driver människor till att vara elaka mot varandra och göra varandra illa. Vad är det som gör att vissa möten spårar ur? Möten som börjar med ett leende och slutar med tårar... Det är lätt att reagera på människan istället för på människans handlingar, men hur jag än vrider och vänder på det så är det inte människan som är ond utan dess handlingar. Hur vi hanterar och ger utlopp för de reaktioner och känslor vi känner är avgörande för hur andra människor uppfattar oss...

kram Emma

fredag 3 juli 2009

Its´s a big day imorron


copyright: Anso Berg

Imorgon är en stor dag! Stor eftersom fina Anna-Karin och Håkan ska gifta sig! Lite mindre stor eftersom Emmapemma ska fota hela tillställningen... Lite nervöst, men jättejättejättekul! Tänk att jag fått äran att föreviga ett av deras största moments in life!

Wish me luck!

kram Emma

onsdag 1 juli 2009

Himlen runt hörnet


Så här såg himlen ut från min balkong igår när jag kom hem efter en mycket trevlig After Work-kväll med "jobbarkompisarna". Tänk vad underbart och osvenskt det är att kunna sitta ute i linne till klockan 23 en kväll! Jag önskar att det var sommar alla kvällar i veckan, året om!

kram Emma