tisdag 29 juni 2010

Eftersnack


Eftersnack! Det har blivit ganska mycket av den saken den senaste tiden. Möjligheterna är oändliga. Så mycket mer det går att få ut av en händelse när eftersnacket finns där som pricken över i:t.
Aktuellt just nu vad gäller just eftersnack är fotbolls-VM, där det visserligen dessutom försnackas, men eftersnacket är den viktigaste delen. Det är då det summeras, förfasas, skvallras, skrattas, gråts och inte minst smids nya planer.

[Äft-er-snack]
Eftersnack finns inte bara i sportvärlden utan återfinns lite här och var i våra liv. En klassisk eftersnackasituation är "dagen efter" när vännerna samlas för att sammafatta gårdagskvällen. Eftersnack kan även uppstå efter en resa, såväl mental som fysisk, tillsammans med en annan människa. Det kan även handla om ett snabbt eftersnack utanför jobbet där dagen summeras eller mellan två människor som avrundar för stunden.

Var vill jag komma då? Jo, jag tror att eftersnack är en viktig del för att kunna bearbeta intryck och att det har en viktig social funktion för oss människor. Vi längtar efter att känna någon sorts samhörighet och eftersnacket är vår chans till att "bonda"...

kram Emma

0 kommentarer: