Om Emma

Mitt namn är Emma. Jag är treanolla och jag har ett stort antal skor hemma i hallen. De är så många att det ibland är snitslad bana som gäller för att ta sig vidare in i lägenheten, men jag ser det som en tillgång. En tillgång som sätter pricken över i:et.  
Jag bor i Örebro tillsammans med min kamera. Jag trampar cykel var jag än ska och envisheten får mig att cykla även med blötsnö upp till knäna. 
Jag är en nightbird och jag älskar att filosofera och fantisera. Jag är påhittig och har, likt en obotlig optimist, lösningar på det mesta. Jag tror att mindre krångel ger ett rikare liv. Jag tror på kärleken och att havregrynsgröt med ägg och hallonsylt går att äta både till frukost, lunch och middag. Jag har löst gåtan med skrivaren, även om det tog några dagar, och jag gillar att sitta ute och äta 
I mitt liv finns min fina syster och hennes familj med lilla T i spetsen. I deras sällskap händer det alltid något som gör att stapeln med energi rusar i höjden. Ett "moooostej" och leendet sprider sig i hela kroppen.  
I min värld tar man inte bilder för bildernas skull utan för att ha något att redigera och för att påverka och beröra. Det handlar om kreativitet på mina villkor. Det handlar om timmar med nyllet framför Photoshop och musik i öronen. Det handlar om lycka.
Så där ja! Vet du vem jag är nu eller undrar du hur det kommer sig att jag var åskådare vid "VM i popcornätning och okoncentration"? Eller vem det där öppna brevet egentligen var tillägnat? Kanske vill du veta vad det är för kylda läckerheter och chokladskapelser jag gillar? Välkommen in på min blogg!


 kram Em.