måndag 23 maj 2011

Så fungerar samhälletVi håller på med ett skarpt projekt i skolan just nu. Vi är fyra stycken som har hand om marknadsföringen av ett teater/konstprojekt som heter "Så fungerar samhället". I uppdraget ingår att göra två logotyper ("Så fungerar samhället" och "Verklighetens salonger"), affischer, pins, flyers, e-flyers, en gilla-sida och ett evenemang på Facebook samt att dokumentera föreställningen.

Vi är nästan i mål och nu på tisdag, den 24/5, är det premiär av föreställningen! Samtliga delar i marknadsföringsplanen är levererade och allt som är kvar för vår dela är lite dokumentation. Jag känner mig riktigt nöjd med vår insats. Uttrycket i  marknadsföringen är tydlig och den sticker ut i bruset. Det ska bli spännande att se reaktionerna vid opponeringen som sker i nästa vecka. Det är ju lätt att bli hemmablind, speciellt när det är första skarpa uppdraget av den här storleken... 

Ovan ser ni affischerna som ingår i marknadsföringen och som pryder delar av Örebro just nu. De är inspirerade av det grafiska språket i Moderna museets affischer från 2008 då Andy Warhols utställning "Andra röster, andra rum" gick av stapeln. Det är för övrigt en brilliant affisch som har "allt". 

Hoppa gärna in och kika på "Så fungerar samhället" på Facebook

kram Em. 
0 kommentarer: