torsdag 6 oktober 2011

Tips mottages!


Som ni vet så har jag renoverat här hemma och nu börjar det närma sig sluttampen på projektet. Gardinerna är på plats och nu är det alltså bara tavlorna som felas. Fördelen är att jag nu har vitt, vitt vitt och alltså kan välja och vraka bland mina verk, men så lätt är det inte!

Jag vet att några av er tycker att jag är tokig som inte har en enda av mina egna bilder på väggarna här hemma. Att jag borde ta mitt förnuft till fånga, men jag känner mig inte helt bekväm. Jag har testat. Jag har försökt. Att jag är velig, det vet ni nog vid det här laget och det ligger mig i fatet just nu. Veligheten sinkar uppdraget som gör att jag tappar självförtroende.

Jag vet att andra kan, så varför har då jag så svårt för det? Varför? Varför kan jag inte rama in och hänga upp mina bilder? Är det beslutsångest? Kanske? Rädsla? Jo! Det har ju ändå blivit några bilder under åren, men jag tror inte bara att det handlar om varken beslutångest eller rädsla. Jag tror att min motvilja ligger i att tron på mig själv vacklar. Jag har ännu inte insett att jag faktiskt har alla möjligheter att pryda mitt hem med det jag tycker är vackert och det som är min del av verkligheten. Att jag har en unik möjlighet att göra ett personligt avtryck vid inredningen av mitt hem, för mycket mer personligt än såhär går det inte att få det. Så, har du något tips på vad jag ska rama in? Något du fastnat för här på bloggen? Tips mottaget varmt och gärna! Snälla gör beslutet lite lättare för mig... ;)

kram Em. 


2 kommentarer:

anso sa...

Vilken underbar bild! UNDERBAR!!!! :) Du är ASduktig! :)

Bildbrus sa...

Tack bästa vännen!!!! :D
<3